Wat Schiffeleers Elektriciteit voor jou kan doen.

Ben je van plan om zelf je handen uit de mouwen te steken? Dan kunnen wij zorgen voor verhuur en aansluiting van de werfkast op jou werf!

Tevens bieden wij vanuit stock of op bestelling alle elektrische materialen. Niet alleen zijn deze competitief geprijst, maar je krijgt er ook het nodige deskundige advies van onze vakmensen. Dit advies is dikwijls onmisbaar mits velen niet dagelijks met deze materie in aanraking komen, en de reglementering jaarlijks wel ergens wijzigd wordt.

Naast conventionele verwarmingsmethodes zoals gas of mazout, zijn elektrische verwarmingsinstallaties zoals wandconvectoren, vloerverwarming of accumulatiekachels waarbij je 's nachts warmte-energie opslaat tegen nachttarief nog steeds populaire oplossingen.

Parlofonie en videofonie is al jaren de standaard bij appartementen. Bij nieuwbouw komt dit meer en meer voor ter verhoging van comfort en veilighedsgevoel.

Om de beste kwaliteit van alarm of brandbeveiliging te kunnen bieden doen we beroep op de specialisten ter zake.

Domotica is niet meer weg te denken bij moderne bouwprojecten. Hier hebben wij al een ruime ervaring opgebouwd en zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zo staan we garant voor een no-nonsense oplossing die exact aan uw wensen voldoet.

Elektrisch licht staat symbool voor elektriciteitswerken, dus hebben we uiteraard ook hier wat te bieden tegen uiterst scherpe prijzen. Deze kunnen we hanteren doordat we aandacht besteden aan prijszetting in plaats van verkoop en toonzaal.

Sinds kort zijn nieuwbouw huizen verplicht om ventilatiesystemen te implementeren. Deze evolutie is er gekomen door de hoogwaarde isolatiemethode's van de laatste 10 jaar. Deze schakelen natuurlijke ventilatie door kieren en spleten uit. Daarom bieden wij onder andere type C of D systemen, badkamerventilatie etc....

Last but not least hebben wij ons toegelegd op fotovoltaïsche panelen, of "zonne-energie". Naast kwaliteit tegen een goede prijs hebt U bij onst een volledige keurige integratie met jou huidige of nieuwe installatie.