Werken

Installaties

Misschien ziet u het helemaal niet zitten om de elektrische installatie zelf uit te voeren en beslist u om het uit te besteden. Kom dan even langs met uw plan(nen) voor een offerte.

Herstellingen

Voor al je stroompannes staan we immer ter uwer beschikking! Brand, waterschade, kortsluiting, defect? Eventjes naar Schiffeleers bellen!

Modernisering oude woning / bedrijfspand

Nieuwbouw is voor velen niet weggelegd, dus gaan ze op zoek naar een betaalbaar pand waar de herstellings- en opwaardeerwerken over de jaren en het budget gespreid kan worden. Hier hebben we de ervaring om bestaande oude installaties te vervangen of op te waarderen naar huidige standaarden binnen jou wensen. Informeer naar je mogelijkheden voor je eraan begint!

Ben je eveneens trotse eigenaar van een zaak die al meerdere generaties meegaat, of ga je van start in een aangekocht pand? De elektriciteitsnorm volgens het AREI wordt terecht strenger met de jaren. Wij komen graag een kijkje nemen en werken een plan uit om met een zo minimale impact op uw activiteiten uw pand te opwaarderen!