Centrale stofzuigsystemen van Electrolux

 

Waarom een centraal stofzuigsysteem?

De nieuwe man met Elektrolux stofzuigsysteemBen je het rondzeulen met een stofzuiger door 't huis beu? geknoei met stofzakken, veel stof op uw meubels na het stofzuigen, hooikoorts? Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor het comfort van een centraal stofzuigsysteem!

Comfort

Een centraal stofzuigsysteem bied je vooral comfort,  je sleurt je stofzuiger niet meer door het ganse huis.Geen lawaahinder  meer van een ronkende motor die ja achter je aan moet slepen, geen geknoei meer met het verlengsnoer dan nét te kort is.

Zuiverheid

Omdat de motorunit in een afgelegen ruimte zoals de garage, kelder of zolder geplaatst is, wordt geen lucht meer uitgeblazen in je woonruimtes. Deze, afhankelijk van type stofzuiger kan nog steeds fijn stof bevatten die zich terug afzet op uw meubels. Je gevoelige luchtwegen kunnen terug herademen.

Plaatsing 

Huis met stofzuifsysteemIn een nieuwbouw kunnen de buizen en wanddozen mee ingewerkt worden samen met de elektrische leidingen. een schakeldraad loopt langs de buizen op zodat je systeem automatisch aan en uitgeschakeld kan worden wanneer je desbetreffende ruimte wilt stofzuigen.

Je kiest een plek uit voor de motorunit, weg uit de leefruimte tegen het gezoem, maar toegankelijk om de opvangbak proper te kunnen maken.

Je kiest de juiste accessoires die bij jou woonst het beste passen. Een slangenset op de gewenste lengte, en de mondstukken die je acht nodig te hebben.

 

 

Waarom Electrolux?

Stofzuiger ElektroluxAls je het ganse ontwerp van de Electrolux systemen bekijkt, merk je al gauw dat dit een goed doordacht systeem is met het grootste gebruikscomfort wat er op dit moment op de markt te vinden is.

Stilte

Doordat je een centraal stofzuigsysteem ver weg plaatst voorkom je al een hoop lawaaihinder. Electrolux gaat hier verder in door een zware geluidsdemping te plaatsen op de uitgaande lucht.

Zuiverheid

Omdat je opvangbak niet dagelijks geledigd wordt werd deze voorzien van een antibacteriële coating om het woekeren van bacteriën tegen de wand en zo dus ook verkleuring of schimmel te voorkomen.

De "cleansteam" filter werd vervaardigd uit gore-tex. Bij het uitschakelen van uw unit valt deze terug, waardoor al het stof hieruit geschud wordt. Zo is elke stofzuigbeurt met een propere filter!

Onderzoek heeft uitgewezen dat een Elektrolux systeem toedraagt tot de bestrijding tegen pollen en huismijt.

Gebruiksgemak

displayEenvoudig zelf te plaatsen, gemakkelijk in gebruik en onderhoud. De display op sommige modellen laat je toe de huidige staat en de geschiedenis van je toestel uit te leze. Je weet perfect wat de draaiuren van je toestel zijn, wanneer de stofcontainer dient geledigd te worden en wanneer je motor aan een onderhoud toe is.

De motorunit is voorzien van een extra aansluiting; geen nood voor extra buizen in de garage voor de auto te stofzuigen.

De componenten zijn van degelijke kwaliteit en laten zich makkelijk trillingsvrij installeren .

Praktisch ontwerp

 Werking Elektrolux filterDe cyclonische filter is een mooi staaltje van simpel maar effecient design, onderhoudsarm en zelfreinigend. Deze filter word opgetrokken door de motor te activeren, en na werking lost deze alle verzamelde stofdeeltjes door de terugval. Het gore-tex doek is slijtvast en ongevoelig aan scheuren.

Electrolux bied een eigen naadloos en glad buizenssteem, om  verstoppingen te voorkomen.

Voor degene die een stijvolle integratie wensen bied Elektrolux btichino design wandcontactdozen.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 Wij kunnen voor jou een volledig bestek opmaken, de plaatsing en de nazorg voorzien.

Wil je zelf aan de slag? dat kan! We maken jou een offerte voor het materiaal en geven deskundig advies op al je vragen.

 Informeer snel!

Overtuigd of wil je meer informatie? Contacteer ons voor een afspraak of bijkomende vragen, of download alvast de brochure.