Verwarmingsinstallaties

Elektrische verwarming, ongelooflijk!

Voor ieder wat wils. Met elektrische verwarming kan je echt veel meer dan je denkt. Je kan het gebruiken als hoofdverwarming, als bijverwarming of als noodoplossing.

Er bestaan heel wat designs in... Je hebt de traditionele accumulatiekachels en wandconvectoren. Maar wist je dat er ook natuurstenen stralingsverwarmingen waren of handdoekdrogers op elektriciteit?

Vloerverwarming

AEG vloerverwarmingElektrische vloerverwarming is niet zo populair, terwijl het toch een tal van voordelen biedt. Als je geen verwarmingstoestellen zichtbaar geplaatst wilt hebben of voor warm comfort in de badkamers op zoek bent, ... In combinatie met fotovoltaïsche panelen is dit zeker een goede oplossing voor het leveren van het gewenste comfort.

Wandconvectoren

aeg wandconvectorWandconvectoren worden vooral als bijverwarming gebruikt al dan niet in combinatie met accumulatiekachels of elektrische vloerverwarming op slaapkamers, in de keuken, ...

Accumulatiekachels

Al jarenlang is het plaatsen en herstellen van accamulatiekachels één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een kachel van AEG, Dimplex (Thermo comfort), Roos,... Als je er eentje hebt staan bieden wij graag onze diensten aan!