Schiffeleers elektro, al 2 generaties beroepstrots!

Langzaam maar zeker is de zaak over aan het gaan op de 2de generatie. Alsook zijn we de laatste jaren meer en meer toe aan het leggen op nieuwe technieken. Of je nu de reeds geimplementeerde domoticasystemen bekijkt, of de nieuwe fotovoltaïsche dakpanelen, ze dragen allemaal de installatie eigenschappen die men gewoon van ons is; "af" en goed!

Op dit moment werken we met z'n zessen. Even voorstellen;

Als één van de zaakvoerders, kan je bij Mira Schiffeleers terecht voor alle administratieve zaken, de verkoop in de winkel en het nodige advies hierbij. Ze mag dan wel altijd op "het bureel" terug te vinden zijn, Mira heeft al enige ervaring in de praktijk!

De praktische kant van de zaak neemt Raf als tweede zaakvoerder voor z'n rekening. Hem zul je dus altijd op de werf terugvinden. Raf zorgt voor het technisch uitwerken van jou dossier, alsook de nieuwe technologieën die er mee gemoeid gaan.

...En last but not least mag je altijd rekenen op de deskundigheid van onze 3 full time installateurs Johnny, Dave en Maurice. Zoals het een goede organisatie beaamd zijn zij ook bij ons de ruggengraat van Schiffeleers Elektro!